Klassisk sandkage med chokolade, i dette tilfælde Nutella. Prøv den til en kop krydret julete.
6 Personer
Ingredienser
250 g
blødt smør
250 g
sukker
2 tsk.
vaniljesukker
4 stk.
æg
250 g
hvedemel
2 tsk.
bagepulver
1.5 dl
nutella
1 spsk.
kaffe
ANNONCE
Sådan gør du
1
Sæt ovnen på 175 grader. Kom smør, sukker og vaniljesukker i en skål, og pisk godt og længe, til det lysner. Pisk et æg ad gangen i blandingen.
2
Vend mel med bagepulver og vend det i dejen.
3
Kom Nutella og kaffe i en ny skål, og rør sammen.
4
Kom halvdelen af dejen heri og rør dej og Nutella sammen. Smør en sandkageform og drys med mel. Kom den Nutellarørte dej i formen. Hæld så den lyse dej heri. Glat ud og sæt formen midt i ovnen. Bag kagen i ca. 1 time. Tag kagen ud og afkøl den på en rist.
Tip!
Smag den lyse dej til med revet økologisk citron eller appelsinskal.