Marmorkage med Nutella og citron
- 6 Personer
Ingredienser
250 g | blødt smør |
250 g | sukker |
2 tsk. | vaniljesukker |
4 stk. | æg |
250 g | hvedemel |
2 tsk. | bagepulver |
1.5 dl. | nutella |
1 spsk. | kaffe |
Sådan gør du
-
1Sæt ovnen på 175 grader. Kom smør, sukker og vaniljesukker i en skål, og pisk godt og længe, til det lysner. Pisk et æg ad gangen i blandingen.
-
2Vend mel med bagepulver og vend det i dejen.
-
3Kom Nutella og kaffe i en ny skål, og rør sammen.
-
4Kom halvdelen af dejen heri og rør dej og Nutella sammen. Smør en sandkageform og drys med mel. Kom den Nutellarørte dej i formen. Hæld så den lyse dej heri. Glat ud og sæt formen midt i ovnen. Bag kagen i ca. 1 time. Tag kagen ud og afkøl den på en rist.
Tip!
Smag den lyse dej til med revet økologisk citron eller appelsinskal.