Makirulle med røget helleflynder
- 1 Person
Ingredienser
- | 1/2 tangplade |
1.5 dl. | Sushiris |
4 stk. | sukkerærter |
- | et par tynde skiver æble |
- | dild |
1 spsk. | sesam |
2 skiver | røget helleflynder |
Sådan gør du
-
1Vend noritangen på tværs. Den glatte side skal vende ned mod skærebrættet.
-
2Læg sushirisene på tangen, dog ikke på de øverste 5 cm af noritangen.
-
3Drys sesam på risene.
-
4Kom wasabimayonnaisen på langs ad noritangen, og læg resten af ingredienserne ovenpå.
-
5Rul tangpladen sammen til en rulle. Pas på, at rullen ikke bliver for løs, men brug samtidig ikke så mange kræfter, at noritangen sprækker.
-
6Lad rullen hvile på den side, hvor tangen samles.
-
7Efter et minuts tid hænger tangen sammen, og du kan skære rullen ud i 5-6 stykker. Sørg for at din kniv er skarp og fugtig.
-
8Mas ikke, når du skærer.
Tip!
Sådan skærer du agurk og avocado Agurk: Skær enderne af agurken, og del agurken i to lige store stykker. Skær agurkestykket igennem på langs. Brug en teske til at fjerne kernehuset. Skær agurken ud i tre lige store, lange stave. Avocado: skær avocadoskiver og vend dem i citronsaft. Opbevar dem i en beholder med låg, indtil de skal bruges.