Lynstegt oksekød med bønner og cashewnødder
En nem pastaret med gods i fra kød, bønner og nødder. Skal retten være vegetarisk, kan du droppe kødet til fordel for en ekstra håndfuld bønner.

- 4 Personer
- 15 Minutes
Ingredienser
200 g | fuldkornspasta |
750 g | grøn bønne |
3 stk | møre bøffer |
1 spsk. | olie |
1 spsk. | sojasauce |
3 spsk. | tør vermouth |
4 spsk. | cashewnød |
Sådan gør du
- 1.Sæt pastaen over efter anvisning.
- 2.Kog bønnerne i letsaltet vand 1 minut.
- 3.Tag op og afdryp.
- 4.Skær kødet i mindre skiver og lynsteg i olie på en pande.
- 5.Lynsteg nu bønnerne på panden indtil de får lidt velsmagende farve.
- 6.Hæld sojasauce og vermouth over og lad koge op.
- 7.Vend kød og bønner på panden.
- 8.Drys nødder over og server til pastaen.
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad og #få ingredienser