Lakserillette

Brug en rest stegt, bagt eller dampet laks til at lave den skønneste rillette. Rilletten kan sættes på små stykker ristet brød til tapas, serveres som forret med en lille salat, eller spises på rugbrød i madpakken.
Lakserillette
  • 4 Personer

Ingredienser

200 g laksefilet
2 spsk. cremefraiche
1 tsk. dijonsennep
1 bundt Frisk dild
1 bakke karse
lidt citronsaft
lidt salt og sort peber
lidt Friske urter

Sådan gør du

  1. 1.Fjern evt. skind på laksen, og kom laksekødet i en skål. Rør det igennem med en gaffel, så det findeles. Tilsæt cremefraiche, sennep, dild og karse. Smag til med citron, salt og peber. 
  2. 2.Sæt rilletten på køl i mindst 15 min. og gerne længere. 
  3. 3.Server den sammen med godt brød og urter til drys
Se, hvad vi ellers skriver om: #frokost, #passer til sæsonen, #forret, #få ingredienser, #gæstemad og fest, #mellemmåltider og #restemad