Laks, tortilla og flødeost
- 4 Personer
Ingredienser
150 g | røget laks |
200 g | flødeost |
- | saft fra 1/2 citron |
- | skal fra 1 økologisk citron |
1 spsk. | dild |
4 stk. | tortillapandekager |
- | salt |
- | peber |
Sådan gør du
-
1Hak citronskal og dild fint. Bland dild, citronskal og -saft i flødeosten og smag til med salt og peber.
-
2Læg de 4 pandekager sammen og skær de runde sider væk, så du står tilbage med en firkant.
-
3Fordel osteblandingen i et jævnt lag på 3 af de firkantede pandekager. Top hver af de 3 firkanter med et lag laks.
-
4Læg de 3 lag sammen og brug den 4. firkant som låg. Skær firkanten ud i ca. 4x4 kvadrater med en meget skarp kniv.
-
5Sæt tandstikker i og pynt med dild.