Dette er den perfekte snack til at dele med familie og venner, og den er så nem at lave, at du kommer til at lave den igen og igen. Flødeosten giver et blødt og cremet modspil til laksen, og tortillaen gør den nem at spise.
4 Personer
Ingredienser
150 g
røget laks
200 g
flødeost
-
saft fra 1/2 citron
-
skal fra 1 økologisk citron
1 spsk.
dild
4 stk.
tortillapandekager
-
salt
-
peber
ANNONCE
Sådan gør du
1
Hak citronskal og dild fint. Bland dild, citronskal og -saft i flødeosten og smag til med salt og peber.
2
Læg de 4 pandekager sammen og skær de runde sider væk, så du står tilbage med en firkant.
3
Fordel osteblandingen i et jævnt lag på 3 af de firkantede pandekager. Top hver af de 3 firkanter med et lag laks.
4
Læg de 3 lag sammen og brug den 4. firkant som låg. Skær firkanten ud i ca. 4x4 kvadrater med en meget skarp kniv.