Redaktionen anbefaler
| 4 stk. | kyllingeoverlår |
| 3 spsk. | olivenolie |
| 1 stk. | løg hakket |
| 1 fed | hvidløg |
| 1 stk. | squash i små tern |
| 4 stk. | portobellosvampe i mundrette stykker |
| 2 dl | hønsebouillon |
| 600 g | tomatpassata (mosede tomater) |
| 1 tsk. | tørret oregano |
| 1.5 tsk. | tørret rosmarin |
| 1 stk. | laurbærblad tørret |
| 200 g | pastaplader friske |
| 200 g | frisk mozzarella |
| - | frisk oregano til drys |
| 250 g | mascarpone |
| 2 spsk. | cremefraiche 18% |
| 0.5 fed | hvidløg presset |
| 25 g | friskrevet parmesan |
| - | revet muskatnød efter smag |
| lidt | salt og sort peber |
| - | godt brød eller en sprød salat |