Redaktionen anbefaler






4 stk. | kyllingeoverlår |
3 spsk. | olivenolie |
1 stk. | løg hakket |
1 fed | hvidløg |
1 stk. | squash i små tern |
4 stk. | portobellosvampe i mundrette stykker |
2 dl | hønsebouilon |
600 g | tomatpassata (mosede tomater) |
1 tsk. | tørret oregano |
1.5 tsk. | tørret rosmarin |
1 stk. | laurbærblad tørret |
200 g | pastaplader friske |
200 g | frisk mozzarella |
- | frisk oregano til drys |
250 g | mascarpone |
2 spsk. | cremefraiche 18% |
0.5 fed | hvidløg presset |
25 g | friskrevet parmesan |
- | revet muskatnød efter smag |
lidt | salt og sort peber |
- | godt brød eller en sprød salat |
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10