Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-07/FDB-M%C3%B8bler---forskellige-stol.jpg.jpeg?itok=PDm__kuP)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Danmark-Dejligst.jpg.jpeg?itok=aWDFxZ73)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2017-05/maskulin_oel-is_med_karamelliserede_valnoedder_2.jpg.jpeg?itok=9OCTWKod)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Kronhjort_0.jpg.jpeg?itok=jJ_eY3CT)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/12/1280frisko.png.jpeg?itok=nhM6nUW_)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/en/engangsgrillen1280.png.jpeg?itok=SmECdd56)
4 stk | kyllingeoverlår |
3 spsk. | olivenolie |
1 stk. | løg hakket |
1 fed | hvidløg |
1 stk. | squash i små tern |
4 stk | portobellosvampe i mundrette stykker |
2 dl. | hønsebouilon |
600 g | tomatpassata (mosede tomater) |
1 tsk. | tørret oregano |
1.5 tsk. | tørret rosmarin |
1 stk. | laurbærblad tørret |
200 g | pastaplader friske |
200 g | frisk mozzarella |
- | frisk oregano til drys |
250 g | mascarpone |
2 spsk. | cremefraiche 18% |
0.5 fed | hvidløg presset |
25 g | friskrevet parmesan |
- | revet muskatnød efter smag |
lidt | salt og sort peber |
- | godt brød eller en sprød salat |
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10