Krydrede lammespyd med fennikel og spinatsalat

Lam krydret med spidskommen og paprika møder mormors syrlige flødedressing.
Krydrede lammespyd med fennikel og spinatsalat
  • 0 Personer

Ingredienser

2 kg lammekølle
1 spsk. paprika
1 spsk. hel spidskommen
1 tsk. fint salt
1 tsk. knust peber
2 stk rødløg.
2 stk courgetter
- olivenolie
4 dl. bulgur
2 dl. coop piskefløde
3 tsk. citronsaft
- salt og sukker
1 stk. fennikel
200 g spinat

Sådan gør du

  1. 1.Sæt ovnen på 225 grader.  
  2. 2.Skær kødet fra benet, og skær det i humpler af 4-5 centimeter tykkelse. Bland krydderierne sammen, og  gnid kødet med blandingen.  
  3. 3.Skær grøntsagerne i mindre stykker, og sæt kødet og grøntsagerne på spyd. Læg spyddene på en bradepande, og pensl olie over dem. Kig på spyddene efter 20 minutter. Når de er godt gyldne, er de klar. De kan også grilles.  
  4. 4.Kog bulgur efter anvisning. Skyl hurtig i koldt vand og afdryp  
  5. 5.Kom fløde i en skål. Rør med citron og lidt salt og sukker. Citronens syre gør fløden tyk.  Skær fenniklen i meget tynde strimler. Ordn spinaten. Vend bulgur med fennikel og spinat.Server med nystegte spyd og dressing.
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad, #hovedret og #passer til sæsonen