Krydrede lammespyd med fennikel og spinatsalat
- 0 Personer
Ingredienser
2 kg | lammekølle |
1 spsk. | paprika |
1 spsk. | hel spidskommen |
1 tsk. | fint salt |
1 tsk. | knust peber |
2 stk. | rødløg. |
2 stk. | courgetter |
- | olivenolie |
4 dl. | bulgur |
2 dl. | coop piskefløde |
3 tsk. | citronsaft |
- | salt og sukker |
1 stk. | fennikel |
200 g | spinat |
Sådan gør du
-
1Sæt ovnen på 225 grader.
-
2Skær kødet fra benet, og skær det i humpler af 4-5 centimeter tykkelse. Bland krydderierne sammen, og gnid kødet med blandingen.
-
3Skær grøntsagerne i mindre stykker, og sæt kødet og grøntsagerne på spyd. Læg spyddene på en bradepande, og pensl olie over dem. Kig på spyddene efter 20 minutter. Når de er godt gyldne, er de klar. De kan også grilles.
-
4Kog bulgur efter anvisning. Skyl hurtig i koldt vand og afdryp
-
5Kom fløde i en skål. Rør med citron og lidt salt og sukker. Citronens syre gør fløden tyk. Skær fenniklen i meget tynde strimler. Ordn spinaten. Vend bulgur med fennikel og spinat.Server med nystegte spyd og dressing.