Kransekagetårn
- 8 Personer
Ingredienser
50 g | mandel |
1 dl. | sukker |
1 stk. | æggehvide |
259 g | marcipan |
- | Flormelis til udrulning |
Glasur
2 dl. | flormelis |
stk. | æggehvide |
0.5 tsk. | hvidvinseddike |
Sådan gør du
-
1Blend mandler og sukker i en blender, til massen bliver helt fin. Kom æggehviden i og bland den med mandelmassen.
-
2Kom hele massen i en skål, og ælt den sammen med marcipanen.
-
3Del portionen i to. Drys flormelis på bordet.
-
4Rul to fingertykke pølser. Skær længder på 13, 15, 17 cm osv.
-
5Gem lidt til en kugle, der trykkes flad til låg på toppen af kagen.
-
6Bag ringene højt i ovnen 10 min. på 200 grader og køl dem af.
-
7Bland en tyk glasur af flormelis, æggehvide og eddike.
-
8Fyld glasuren i en plastpose og klip et lille hul. Læg den største ring på serveringsfadet og dekorer ringene efter tur.