Kokosris med urter
FROKOST

Kokosris med urter

Vegetarisk ris med masser af smag og fylde fra urter, chili og ingefær. Hvis du har lyst til kød serverer du bare lidt ved siden af.
  • 4 Personer

Ingredienser

4 dl. jasmin ris eller basmati ris
1 dåse kokosmælk
4 dl. grøntsagsbouillon
4 skiver frisk ingefær
lidt salt
1 stk. rød chili eller snackpeber
1 bundt frisk koriander eller persille
3 stk forårsløg
1 stk. reven skal af øko-lime
1 stk. frisk mango i tern, kan udelades

Sådan gør du

  1. 1
    Skyl risene i en sigte under koldt, rindende vand.
  2. 2
    Kom risene i en gryde, og bland kokosmælk, grøntsagsbouillon, ingefær og lidt salt i.
  3. 3
    Kog herefter risene i den på pakken anviste tid.
  4. 4
    Hak imens koriander og forårsløg. Fjern evt. kernerne fra chilien, og skær den i tynde skiver.
  5. 5
    Bland den med koriander, forårsløg og limeskal.
  6. 6
    Server risene varme, toppet med urteblandingen og evt. mangotern.

Tip!

Vil du gerne tilføje retten ekstra protein, så brug kylling i strimler eller tigerrejer.