Kokosris med urter
- 4 Personer
Ingredienser
4 dl. | jasmin ris eller basmati ris |
1 dåse | kokosmælk |
4 dl. | grøntsagsbouillon |
4 skiver | frisk ingefær |
lidt | salt |
1 stk. | rød chili eller snackpeber |
1 bundt | frisk koriander eller persille |
3 stk | forårsløg |
1 stk. | reven skal af øko-lime |
1 stk. | frisk mango i tern, kan udelades |
Sådan gør du
-
1Skyl risene i en sigte under koldt, rindende vand.
-
2Kom risene i en gryde, og bland kokosmælk, grøntsagsbouillon, ingefær og lidt salt i.
-
3Kog herefter risene i den på pakken anviste tid.
-
4Hak imens koriander og forårsløg. Fjern evt. kernerne fra chilien, og skær den i tynde skiver.
-
5Bland den med koriander, forårsløg og limeskal.
-
6Server risene varme, toppet med urteblandingen og evt. mangotern.
Tip!
Vil du gerne tilføje retten ekstra protein, så brug kylling i strimler eller tigerrejer.