Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-07/FDB-M%C3%B8bler---forskellige-stol.jpg.jpeg?itok=PDm__kuP)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Danmark-Dejligst.jpg.jpeg?itok=aWDFxZ73)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2017-05/maskulin_oel-is_med_karamelliserede_valnoedder_2.jpg.jpeg?itok=9OCTWKod)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Kronhjort_0.jpg.jpeg?itok=jJ_eY3CT)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/12/1280frisko.png.jpeg?itok=nhM6nUW_)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/en/engangsgrillen1280.png.jpeg?itok=SmECdd56)
500 g | hakket oksekød 10% |
1 stk. | løg |
1 dl. | mælk |
1 stk. | æg |
1 dl. | friskrevet parmesanost eller pecorino |
1 dl. | rasp |
- | peber |
2 fed | hvidløg |
- | olie |
2 dåser | tomatkoncentrat |
4 dl. | vand |
1 stk. | terning økogrøntsagsbouillon |
1 tsk. | timian |
1 tsk. | sukker |
3 dl. | quinoa |
500 g | grøn bønne |
- | Lidt salt og peber |
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10