Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-07/FDB-M%C3%B8bler---forskellige-stol.jpg.jpeg?itok=PDm__kuP)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Danmark-Dejligst.jpg.jpeg?itok=aWDFxZ73)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2017-05/maskulin_oel-is_med_karamelliserede_valnoedder_2.jpg.jpeg?itok=9OCTWKod)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Kronhjort_0.jpg.jpeg?itok=jJ_eY3CT)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/12/1280frisko.png.jpeg?itok=nhM6nUW_)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/en/engangsgrillen1280.png.jpeg?itok=SmECdd56)
3 spsk. | olivenolie |
1 stk. | løg i tynde både |
2 fed | hvidløg hakket |
1 stk. | aubergine i tern |
2 stk | snackpebre i tern |
600 g | mosede tomater (passata) |
2 tsk. | tørret timian |
lidt | salt og sort peber |
lidt | balsamico efter smag |
lidt | sukker efter smag |
1.5 dl. | hakkede soltørrede tomater i olie |
400 g | hakket kyllingekød |
0.75 tsk. | fint salt |
lidt | peber |
2 tsk. | tørret rosmarin eller salvie |
1 stk. | løg fintrevet |
1 stk. | æg |
0.75 dl. | rasp |
1 dl. | mælk |
25 g | valnødder hakkede (kan udelades) |
Server gerne retten med et drys friske krydderurter blandet med smuldret fetaost.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10