Redaktionen anbefaler






3 spsk. | olivenolie |
1 stk. | løg i tynde både |
2 fed | hvidløg hakket |
1 stk. | aubergine i tern |
2 stk. | snackpebre i tern |
600 g | mosede tomater (passata) |
2 tsk. | tørret timian |
lidt | salt og sort peber |
lidt | balsamico efter smag |
lidt | sukker efter smag |
1.5 dl | hakkede soltørrede tomater i olie |
400 g | hakket kyllingekød |
0.75 tsk. | fint salt |
lidt | peber |
2 tsk. | tørret rosmarin eller salvie |
1 stk. | løg fintrevet |
1 stk. | æg |
0.75 dl | rasp |
1 dl | mælk |
25 g | valnødder hakkede (kan udelades) |
Server gerne retten med et drys friske krydderurter blandet med smuldret fetaost.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10