Kippers med spinat og pocheret æg
FROKOST

Kippers med spinat og pocheret æg

Dejlig fede kippers udgør en god bund om morgenen. Her med frisk spinat og pocheret æg, så retten næsten bliver en lille brunch i sig selv. 
  • 4 Personer
  • 10 Minutes

Ingredienser

200 g spinatblade
4 stk. mini forårsløg
2 dåser peberkippers i olie
2 tsk. fint salt
4 tsk. hvidvinseddike
4 stk. æg
2 spsk. hakket persille

Sådan gør du

  1. 1
    Sæt en stor gryde, der rummer mindst 1½ liter vand over. Tag en hulske frem.
  2. 2
    Fordel den skyllede spinat på fire tallerkener. Snit forårsløg, og drys det henover. Afdryp kippers, og fordel dem på tallerkener.
  3. 3
    Kom salt og eddike i det kogende vand. Skru ned, så at vandet simrer. Knæk ægget i en lille kop. Hæld nu forsigtigt ægget i vandet. Saml det let med hulskeen. Du kan pochere to æg ad gangen. Lad dem simre i cirka 3 minutter.
  4. 4
    Tag æggene op, afdryp dem, og læg dem på hver sin tallerken. Drys persille over og server sammen med lidt smør.