Dejlig fede kippers udgør en god bund om morgenen. Her med frisk spinat og pocheret æg, så retten næsten bliver en lille brunch i sig selv.
4 Personer
10 Minutes
Ingredienser
200 g
spinatblade
4 stk.
mini forårsløg
2 dåser
peberkippers i olie
2 tsk.
fint salt
4 tsk.
hvidvinseddike
4 stk.
æg
2 spsk.
hakket persille
ANNONCE
Sådan gør du
1
Sæt en stor gryde, der rummer mindst 1½ liter vand over. Tag en hulske frem.
2
Fordel den skyllede spinat på fire tallerkener. Snit forårsløg, og drys det henover. Afdryp kippers, og fordel dem på tallerkener.
3
Kom salt og eddike i det kogende vand. Skru ned, så at vandet simrer. Knæk ægget i en lille kop. Hæld nu forsigtigt ægget i vandet. Saml det let med hulskeen. Du kan pochere to æg ad gangen. Lad dem simre i cirka 3 minutter.
4
Tag æggene op, afdryp dem, og læg dem på hver sin tallerken. Drys persille over og server sammen med lidt smør.