Kalvetatar med calvados
- 4 Personer
Ingredienser
1 håndfuld | frisk estragon |
1 dl. | piske-fløde |
1 dl. | mayonnaise |
1 tsk. | citronsaft |
- | salt og peber |
400 g | kalvetartar |
2 tsk. | dijonsennep |
2 tsk. | calvados |
2 håndfulde | blandede salater |
stk. | romanescokål |
1 håndfuld | svamp |
- | ærteskud Pynt efter behov |
Sådan gør du
-
1Blend estragon, piskefløde, mayonnaise og citronsaft til creme. Smag til med salt. Stil cremen i køleskab.
-
2Rør kødet med dijon og calvados og smag til med salt og peber.
-
3Læg kødet mellem to stykker bagepapir og tryk fladt. Skær i fire firkantede stykker.
-
4Lad kødet ligge uden for køleskab i 15 minutter, mens du ordner svampe og romanescokål.
-
5Det skal ikke serveres helt køleskabskoldt.
-
6Lav små kålbuketter og kog dem møre i 3-4 minutter.
-
7Steg svampe i lidt smør eller olie.
-
8Pensl cremen på tallerkenen. Læg tatar på tallerkenen og fordel salaten i mindre stykker på toppen. Fordel de andre ingredienser hen over tallerkenen. Sæt estragoncremen på bordet.Til sidst drys ærteskud ud over retten.