Kålkrebinetter
- 4 Personer
Ingredienser
1 stk. | hvidkålshoved |
1 spsk. | fint salt |
1 dl. | vand |
2 stk. | løg |
4 stk. | æg økologisk + et til panering |
3 dl. | Rasp + 2 dl til paneringen |
3 dl. | Mel + 2 dl til paneringen |
- | List olie |
- | salt og peber |
Sådan gør du
-
1Riv hvidkålen på den grove side af rivejernet, og kom den i en stor skål.
-
2Vend den med salt og vand og lad stå i 10 minutter.
-
3Kram nu kålen godt med dine hænder, så den bliver blød.
-
4Skyl alt saltet fra, og kram kålen helt tør i et viskestykke.
-
5Riv løget, og bland i den revne hvidkål. Kom æg, rasp og halvdelen af melet, salt Peber i skålen og rør godt rundt, indtil du har en samlet fars. Tilføj eventuelt mere mel.
-
6Lad stå og samle sig i 15 minutter.
-
7Form farsen til kålkrebinetter. Vend så først i mel, dernæst i æg og til sidst i rasp.
-
8Steg dem gyldne og gennemstegte på panden i olie.