ANNONCE ANNONCE BAGVæRK Jordbærkage med mandler Lækker, saftig dessertkage med fin smag af friske bær, mandler og kanel. Server den med tyk, græsk yoghurt, så er der ikke en hagesmæk tør. 8 Personer Ingredienser 175 g smør 175 g fint rørsukker 2 stk. æg 175 g hvedemel 1 tsk. stødt kanel 175 g mandelmel 450 g nippede jordbær i halve - Sigtet flormelis ANNONCE Sådan gør du 1 Pisk smør og sukker tykt og cremet. 2 Pisk æggene i ét ad gangen. 3 Bland mel og kanel, sigt og rør blandingen i dejen og fold mandelmel i. 4 Beklæd en springform (22 cm i diameter) med løs bund med bagepapir i bunden og smør siderne. 5 Fordel halvdelen af dejen i bunden af formen. 6 Læg hovedparten af jordbærrene på, dæk med den resterende dej, og læg resten af jordbærrene på kagen. 7 Bag kagen ved 180° i 60-80 min. 8 Lad den afkøle 10-15 min. i formen. 9 Server med sigtet flormelis og evt. is. PRINT Tip! Kagen kan også bages med hindbær – i så fald bruges de hele. ANNONCE ANNONCE
Børn Gider du have børn med i køkkenet? Mange børn vil gerne være med, når der skal hakkes og snittes til familiens aftensmad, men faktisk er et rekordlavt antal på kun 9 % af dem med i køkkenet på en typisk hverdagsaften. En travl hverdag, manglende forældrekompetencer og mere convenience-mad trækker børnene væk fra rivejern og røremaskine, men det går ud over deres madmod, køkkenkompetencer og i sidste ende deres livsduelighed, advarer eksperter
Børn i køkkenet Guide: Hvad kan mit barn i køkkenet? Madlavning i børnehøjde er vigtigt for børnenes madmod og deres fremtidige kompetencer i køkkenet. Fra børnene er helt små, kan de være med ved køkkenbordet. Sammen med kokkeskoleejer Karoline Trier har Samvirke lavet en guide til, hvad dit barn kan i køkkenet i forskellige aldre
Børn i køkkenet Madlavningen i børnehøjde: Sådan laver du mad med børn Madlavning med børn kan virke uoverskueligt, når aftensmaden skal presses ind mellem lektier, fritidsaktiviteter og godnatlæsning. Men de mindste i familien kan være god hjælp, og børnene tager vigtige kompetencer med fra køkkentjansen. Sammen med kokkeskoleejer Karoline Trier guider Samvirke dig til, hvordan du har børnene med i køkkenet
Børn i køkkenet Klumme: Børn skal blive bedre til at lave mad end deres forældre Alle er enige om, at det er vigtigt , at man selv kan lave mad. alligevel bruger vi mindre tid og involverer børnene mindre i køkkenet. Vi forældre må starte med os selv. Men nu giver Coop også kunder mulighed for at støtte madkundskab i skolerne.
Is Samvirkes Iskolde quiz Hvilke tre smage består regnbueisen af, og hvornår falder den internationale isdag? Svar på 10 søde, kølige og cremede spørgsmål, inden isen smelter