Redaktionen anbefaler






100 g | hyldeblomstrester Fra saftfremstilling |
0.5 dl | hyldeblomstsaft |
175 g | smør |
175 g | rørsukker |
3 stk. | æg M/L størrelse |
0.5 stang | vaniljestang, kornene |
75 g | hvedemel |
100 g | mandelmel |
1 tsk. | bagepulver |
- | Lidt friske sommerbær at pynte med |
- | hyldeblomst Frisk hyldeblomst til pynt |
150 g | flødeost naturel |
0.5 stk. | citron Brug saften fra en halv citron, samt skallen fra den halve citron |
2 stk. | pasteuriserede æggehvider |
75 g | flormelis |
Har du ikke hyldeblomstrester, så dyp friske hyldeblomster kort i kogende vand og fortsæt som beskrevet i pkt. 1. – og er det slet ikke sæson for hyldeblomster, kan du bruge samme mængde fintrevet squash eller græskar, og revet skal af ½ citron.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10