Redaktionen anbefaler






2 dl | lagereddike |
2 dl | sukker |
1 tsk. | salt |
2 | rødløg. |
1 | agurk , revet og drænet |
2.5 dl | græsk yougurt 10% |
2 fed | hvidløg, presset |
1 spsk. | olivenolie |
1 håndfuld | frisk mynte |
1 tsk. | citronsaft |
- | salt og peber |
800 g | nakkekoteletter |
1 tsk. | Oregano, Tørret |
1 tsk. | timian |
1 tsk. | paprika |
0.5 tsk. | spidskommen (kan udelades) |
- | salt og peber |
3 spsk. | olivenolie |
- | hvidløg |
- | Evt. citronsaft |
2.5 dl | græsk yoghurt |
250 g | hvedemel |
1 tsk. | salt |
1 tsk. | bagepulver (kan udelades) |
- | olivenolie til stegning |
- | Pensling: 0,5 dl raps- eller solsikkeolie + 2-3 fed hvidløg (smeltet smør kan også bruges) |
- | salat , fx. feldsalat, krølsalat eller iceberg |
- | Snittede grøntsagsstave , fx gulerødder, peberfrugt, agurk og æble |