Redaktionen anbefaler
  
  
  
  
  
  
          | 2 stk. | løg | 
| 3 fed | hvidløg | 
| 800 g | gulerødder | 
| 1 stk. | bagekartoffel | 
| 0.5 tsk. | ingefær revet | 
| 2 spsk. | olivenolie | 
| 1 tsk. | karry | 
| 1 tsk. | stødt spidskommen | 
| 1.2 l | grøntsagsbouillon Eller hønsebouillon | 
| 1.5 dl | fløde | 
| lidt | citronsaft | 
| - | salt | 
| - | peber | 
| 2 stk. | gulerødder | 
| 0.5 bundt | forårsløg | 
| 0.5 stk. | citron | 
| 0.5 tsk. | Nigellafrø | 
| 4 skiver | brød | 
| - | olivenolie | 
| - | smør til stegning |