Grydestegt svinekam med estragonsauce
- 4 Personer
Ingredienser
1 kg | svinekamme |
- | smør og olie |
- | salt og peber |
2 dl. | vand |
1 dl. | hvidvin |
1 dl. | piske-fløde |
1 tsk. | sennep |
4 dl. | sorte fuldkornsris |
2 dl. | frosne ærter |
2 spsk. | hakket estragon |
6 stk. | tomater |
1 knsp. | salt |
1 knsp. | sukker |
Sådan gør du
-
1Brun kødet i en gryde i smør og olie på alle sider. Krydr med salt og peber.
-
2Bland vand, vin, fløde og sennep sammen, og hæld det i gryden.
-
3Lad kødet simre under låg i cirka 45 minutter.
-
4Når centrumtemperaturen er 65 grader, er kødet færdigstegt.
-
5Kog risene efter anvisning.
-
6Tag kødet op af saucen. Kom ærter og estragon i saucen og lad simre i 1-2 minutter.
-
7Skær tomaterne i tynde skiver, og vend dem med salt og sukker.
-
8Server kød og sauce med ris og tomater.