Grydestegt svinekam med estragonsauce
Den lakridsagtige estragoncreme giver et friskt pift og smager skønt til den grydestegte svinekam. Sorte ris og tomatsalat hertil.

- 4 Personer
Ingredienser
1 kg | svinekamme |
- | smør og olie |
- | salt og peber |
2 dl. | vand |
1 dl. | hvidvin |
1 dl. | piske-fløde |
1 tsk. | sennep |
4 dl. | sorte fuldkornsris |
2 dl. | frosne ærter |
2 spsk. | hakket estragon |
6 stk | tomater |
1 knsp. | salt |
1 knsp. | sukker |
Sådan gør du
- 1.Brun kødet i en gryde i smør og olie på alle sider. Krydr med salt og peber.
- 2.Bland vand, vin, fløde og sennep sammen, og hæld det i gryden.
- 3.Lad kødet simre under låg i cirka 45 minutter.
- 4.Når centrumtemperaturen er 65 grader, er kødet færdigstegt.
- 5.Kog risene efter anvisning.
- 6.Tag kødet op af saucen. Kom ærter og estragon i saucen og lad simre i 1-2 minutter.
- 7.Skær tomaterne i tynde skiver, og vend dem med salt og sukker.
- 8.Server kød og sauce med ris og tomater.
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad og #simremad