Grillstegt laks med rosenkål og hvidkålssalat
AFTENSMAD

Grillstegt laks med rosenkål og hvidkålssalat

Den sursøde asiatiskinspireret kålsalat smager fantastisk med grillet laks. Prøv bare selv. 
  • 4 Personer

Ingredienser

4 stk. laksefileter
- salt og peber
3 dl. brune ris
200 g rosenkål
400 g hvidkål
1 spsk. olie
1 spsk. hvidvinseddike
- En knivspids sukker
- En håndfuld bredbladet persille
- Nogle citronbåde

Sådan gør du

  1. 1
    Sæt risen over efter anvisning på emballagen.
  2. 2
    Snit rosenkålen i tynde skiver og hvidkålen i tynde strimler.
  3. 3
    Vend kålen med olie, eddike, lidt sukker og salt. Vend til sidst persille i.
  4. 4
    Drys laksen med salt og peber og grill den i ca. 10 minutter.
  5. 5
    Server laksen med ris og salat, og dryp evt. lidt citron over fisken.