Grillstegt laks med rosenkål og hvidkålssalat
Den sursøde asiatiskinspireret kålsalat smager fantastisk med grillet laks. Prøv bare selv.

- 4 Personer
Ingredienser
4 stk | laksefileter |
- | salt og peber |
3 dl. | brune ris |
200 g | rosenkål |
400 g | hvidkål |
1 spsk. | olie |
1 spsk. | hvidvinseddike |
- | En knivspids sukker |
- | En håndfuld bredbladet persille |
- | Nogle citronbåde |
Sådan gør du
- 1.Sæt risen over efter anvisning på emballagen.
- 2.Snit rosenkålen i tynde skiver og hvidkålen i tynde strimler.
- 3.Vend kålen med olie, eddike, lidt sukker og salt. Vend til sidst persille i.
- 4.Drys laksen med salt og peber og grill den i ca. 10 minutter.
- 5.Server laksen med ris og salat, og dryp evt. lidt citron over fisken.
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad