Grillet skinkemignon med fetaostcreme, friske ærter, mynte, pistacienødder og citron
- 2 Personer
Skinkemignon, Bornholmergrisen:
500 g | skinkemignon Bornholmergrisen |
0.5 tsk. | salt |
0.5 tsk. | friskkværnet sort peber |
Fetaostcreme:
150 g | fetaost |
3 dl. | cremefraiche |
1 stk. | citron |
1 stk. | lille fed hvidløg |
0.5 tsk. | salt |
0.5 tsk. | friskkværnet sort peber |
Grønt:
450 g | frisk ærtebælg |
1 stk. | rødløg |
2 dl. | frisk mynte |
1 dl. | pistacienødder ristede |
2 spsk. | olivenolie |
Sådan gør du
-
1Drys skinkemignonen med salt og friskkværnet sort peber.
-
2Læg skinkemignonen på en forvarmet grill, og gril i cirka 10 minutter. Pak kødet ind i stanniol, så kødet ikke brænder på, og lad det grille videre, indtil centrumtemperaturen er 65°C. Lad kødet hvile indtil servering, og skær til sidst skinkemignonen i skiver.
-
3Mos fetaost let med en gaffel. Bland det sammen med cremefraiche, hakket hvidløg, skallen fra en halv citron og et par dråber citronsaft. Smag til med salt og friskkværnet sort peber.
-
4Pil ærterne ud, og blancher dem i kogende vand i cirka 1 minut.
-
5Skær rødløg tyndt.
-
6Fordel fetaostcremen på en tallerken. Kom de små søde ærter og løg på cremen. Pynt med mynte, ristede pistacienødder og olivenolie. Læg til sidst de nygrillede skinkemignonskiver på.