Grillet chili-cheese-toast med bacon og jalapenos
- 4 Personer
Det skal du bruge:
125 g | bacon |
100 g | flødeost |
8 skiver | surdejsbrød |
200 g | cheddarost |
- | frisk jalapenos , evt. syltede |
2 spsk. | purløg , hakket |
0.5 tsk. | friskkværnet peber |
1 spsk. | olie |
1 spsk. | smør |
Sådan gør du
-
1Kom bacon på en bageplade beklædt med bagepapir. Steg den i ovnen ved 180 grader, indtil baconen er sprød, og lad den derefter dryppe af på nogle stykker køkkenrulle.
-
2Smør flødeost på den ene side af brødskiverne.
-
3Kom nu skiver af cheddar, bacon, tynde skiver jalapeno og hakket purløg på fire af de smurte brødskiver. Drys med friskkværnet sort peber, og kom de resterende fire brødskiver ovenpå.
-
4Steg toastene på en pande med lidt smør og olie, indtil brødenes overflade er sprød og gylden.
-
5Gentag processen på den anden side af toastene. Hvis osten ikke er smeltet endnu, så sæt dem ind i ovnen, indtil osten er smeltet.
-
6Servér, som de er, eller med sprøde pickles til, f.eks. cornichoner.