Grillede tigerrejer til 10 personer
FROKOST

Grillede tigerrejer til 10 personer

Saftige, krydrede tigerrejer i chorizopakker med sommerlig jordbærsalat udgør en fin og velsmagende kombination af sødt og salt, som nydes bedst under en solstråle på terrassen. 
  • 10 Personer

Ingredienser

80 stk. tigerrejer, 4 på hvert spyd
80 skiver chorizo-pølse
5000 g jordbær
2 dl. sød chilisauce
1 fed hvidløg
2 spsk. mørk balsamico
2 dl. Hellmann's mayonnaise
4 kviste frisk rosmarin
20 stk. bambusspyd

Sådan gør du

  1. 1
    Chorizoen rulles omkring rejerne, som kommes på bambusspyd. Husk at lave et snit på ryggen af rejerne og fjerne tarmen.
  2. 2
    Jordbær skæres i mindre stykker og blandes med chilisauce, balsamico og hakkede rosmarinblade.
  3. 3
    Spyddene grilles ca. 4 minutter på hver side.
  4. 4
    Riv/press hvidløg, og kom det i mayonnaisen.

Tip!

Man kan også lave aiolien helt fra bunden, men god, købt mayonnaise smager helt fint. Hvis du vil undgå, at dine spyd brænder, skal du blot lægge dem i vand i en time, før du skal bruge dem.