Grillede tigerrejer til 10 personer
Saftige, krydrede tigerrejer i chorizopakker med sommerlig jordbærsalat udgør en fin og velsmagende kombination af sødt og salt, som nydes bedst under en solstråle på terrassen.

- 10 Personer
Ingredienser
80 stk | tigerrejer, 4 på hvert spyd |
80 skiver | chorizo-pølse |
5000 g | jordbær |
2 dl. | sød chilisauce |
1 fed | hvidløg |
2 spsk. | mørk balsamico |
2 dl. | Hellmann's mayonnaise |
4 kviste | frisk rosmarin |
20 stk | bambusspyd |
Sådan gør du
- 1.Chorizoen rulles omkring rejerne, som kommes på bambusspyd. Husk at lave et snit på ryggen af rejerne og fjerne tarmen.
- 2.Jordbær skæres i mindre stykker og blandes med chilisauce, balsamico og hakkede rosmarinblade.
- 3.Spyddene grilles ca. 4 minutter på hver side.
- 4.Riv/press hvidløg, og kom det i mayonnaisen.
Tip!
Man kan også lave aiolien helt fra bunden, men god, købt mayonnaise smager helt fint. Hvis du vil undgå, at dine spyd brænder, skal du blot lægge dem i vand i en time, før du skal bruge dem.