Grillede tigerrejer til 10 personer

Saftige, krydrede tigerrejer i chorizopakker med sommerlig jordbærsalat udgør en fin og velsmagende kombination af sødt og salt, som nydes bedst under en solstråle på terrassen. 
Grillede tigerrejer til 10 personer
  • 10 Personer

Ingredienser

80 stk tigerrejer, 4 på hvert spyd
80 skiver chorizo-pølse
5000 g jordbær
2 dl. sød chilisauce
1 fed hvidløg
2 spsk. mørk balsamico
2 dl. Hellmann's mayonnaise
4 kviste frisk rosmarin
20 stk bambusspyd

Sådan gør du

  1. 1.Chorizoen rulles omkring rejerne, som kommes på bambusspyd. Husk at lave et snit på ryggen af rejerne og fjerne tarmen.
  2. 2.Jordbær skæres i mindre stykker og blandes med chilisauce, balsamico og hakkede rosmarinblade.
  3. 3.Spyddene grilles ca. 4 minutter på hver side.
  4. 4.Riv/press hvidløg, og kom det i mayonnaisen.

Tip!

Man kan også lave aiolien helt fra bunden, men god, købt mayonnaise smager helt fint. Hvis du vil undgå, at dine spyd brænder, skal du blot lægge dem i vand i en time, før du skal bruge dem.

Se, hvad vi ellers skriver om: #frokost, #lette retter og #forret