Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-07/FDB-M%C3%B8bler---forskellige-stol.jpg.jpeg?itok=PDm__kuP)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Danmark-Dejligst.jpg.jpeg?itok=aWDFxZ73)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2017-05/maskulin_oel-is_med_karamelliserede_valnoedder_2.jpg.jpeg?itok=9OCTWKod)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Kronhjort_0.jpg.jpeg?itok=jJ_eY3CT)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/12/1280frisko.png.jpeg?itok=nhM6nUW_)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/en/engangsgrillen1280.png.jpeg?itok=SmECdd56)
4 stk | svinekoteletter med skaft |
lidt | citrontimian frisk eller tørret |
lidt | salt og sort peber |
- | olie til pensling |
800 g | nye kartofler kogte |
250 g | friske asparges i tynde skiver |
150 g | friske ærter uden bælg |
lidt | friske ærteskud til pynt |
2 spsk. | olivenolie |
1 stk. | citron, revet skal + saft |
4 spsk. | cremefraiche 38% |
1 stk. | fed hvidløg revet |
dråbe | hvidvinseddike efter smag |
lidt | salt og sort peber |
I stedet for at grille koteletterne kan du også brune dem på panden og lade dem stege færdig i oven. Brug almindelig timian, hvis du ikke kan skaffe citrontimian. Det smager også dejligt.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10