Redaktionen anbefaler






3 stk. | portobellosvampe |
2 stk. | søde kartofler |
3 stk. | bøftomater |
1 stk. | squash |
150 g | tofu |
1 tsk. | tørret oregano |
1 tsk. | tørret timian |
1 dl | neutral olie eks. vindruekerneolie |
- | barbecuesauce |
0.5 dl | ketchup |
1 dl | vindruekerneolie |
1 tsk. | flagesalt |
3 spsk. | soyasauce |
2 spsk. | brun farin eller muscovadosukker |
3 spsk. | stødt paprika |
1 tsk. | røget paprika |
0.5 tsk. | cayennepeber |
0.5 tsk. | chili |
1 spsk. | spidskommen |
2 fed | hvidløg fintrevne |
lidt | æbleeddike |
lidt | stødt ingefær |
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10