Græskar upside-down kage
- 0 Personer
Det skal du bruge:
450 g | græskar (skåret i tynde skriver og skrællet) |
75 g | smør |
100 g | farin |
- | Saften fra en citron |
Dej:
200 g | smør |
180 g | sukker |
3 stk. | æg |
200 g | hvedemel |
1 tsk. | bagepulver |
1 tsk. | vaniliesukker |
1 tsk. | kanel |
1 tsk. | allehånde |
1 knsp. | salt |
Sådan gør du
-
1Græskar klargøres og skæres i tynde skiver. Smør en form og drys med lidt sukker. Arranger græskarskiverne i bunden. Smør, farin og citron smeltes langsomt i en gryde og hældes over græskarskiverne.
-
2Smør og sukker piskes godt sammen Tilsæt 1 æg ad gangen mens du pisker Mel, bagepulver og krydderier blandes sammen og sies ned i blandingen som vendes forsigtigt sammen. Bages ved 180° i ca 40-50 minutter i forvarmet ovn.