Glutenfri vanillekranse
- 4 Personer
Ingredienser
50 g | mandel |
75 g | smør |
50 g | rørsukker |
1 stk. | æg |
150 g | hirsemel |
20 g | majsstivelse |
1 tsk. | bagepulver |
1 stang | vanilje kornene |
Sådan gør du
-
1Smut mandlerne og blend dem til mel.
-
2Rør sukker og smør godt i røremaskine og tilsæt ægget. Rør indtil sukkeret er opløst.
-
3Bland de øvrige ingredienser i dejen og rør den med håndpisker eller i røremaskine i cirka 5 minutter.
-
4Rul dejen ud i blyantstynde ringe og form dem som kranse. Tryk med en gaffel langs kanten, så der dannes et mønster. Du kan også køre dejen igennem en kødhakker eller en dejsprøjte med stjernespids.
-
5Bages ved 200 grader i ca. 8-10 min.