Vaniljekranse er én af julens mange, søde glæder, og som glutenallergiker skal du naturligvis ikke snydes for de sprøde småkager. Skift blot hvedemelen ud med hirsemel, så er der vanillekranse til alle!
4 Personer
Ingredienser
50 g
mandel
75 g
smør
50 g
rørsukker
1 stk.
æg
150 g
hirsemel
20 g
majsstivelse
1 tsk.
bagepulver
1 stang
vanilje kornene
ANNONCE
Sådan gør du
1
Smut mandlerne og blend dem til mel.
2
Rør sukker og smør godt i røremaskine og tilsæt ægget. Rør indtil sukkeret er opløst.
3
Bland de øvrige ingredienser i dejen og rør den med håndpisker eller i røremaskine i cirka 5 minutter.
4
Rul dejen ud i blyantstynde ringe og form dem som kranse. Tryk med en gaffel langs kanten, så der dannes et mønster. Du kan også køre dejen igennem en kødhakker eller en dejsprøjte med stjernespids.