Gazpacho af soltørrede og friske tomater
AFTENSMAD

Gazpacho af soltørrede og friske tomater

En kold suppe, du kan servere med grøntsager. God til gæster eller en hurtig aftensmad året rundt.
  • 4 Personer

Ingredienser

600 g modne tomater
50 g soltørret tomat i olie
1 fed hvidløg
1 stang bladselleri
lidt salt og lidt peber
1 dl. cremefraiche 38 %

Tilbehør

lidt tomater
lidt agurk
lidt løg
lidt chili
lidt koriander

Sådan gør du

  1. 1
    Skær tomater i mindre stykker og kom i en blender sammen med soltørrede tomater, hvidløg og bladselleri.  
  2. 2
    Blend det hele sammen til en helt lind suppe. Spæd eventuelt med koldt vand.  
  3. 3
     Smag til med eddike, salt, peber.  
  4. 4
    Rør cremefraiche i, efter hvor cremet du ønsker din suppe.   
  5. 5
     Server med grøntsager skåret småt.