Fyldt mørbrad med urter og citron
Rul urterne ind i mørbraden, og få meget mere smagfuldt kød. Server for eksempel den fyldte mørbrad med bagte gulerødder, kartofler og frisk persille.

- 4 Personer
Ingredienser
1 bundt | Blandede urter f.eks. persille, basilikum, salvie |
1 stk. | skal af 1 citron økologisk |
stk. | fed hvidløg |
600 g | svinemørbrad presset |
lidt | salt og sort peber |
150 g | bacon i skiver |
Tilbehør
- | gulerødder bagte |
- | kartoffler bagte |
lidt | frisk persille |
Sådan gør du
- 1.Tænd ovnen på 200 grader.
- 2.Hak de friske urter fint og bland dem med citronskal og hvidløg.
- 3.Skær mørbraden op på langs, rul den let undervejs, så du får et rektangulært fladt stykke kød. Drys med salt og peber, og fordel urteblandingen over.
- 4.Rul kødet sammen på langs, så mørbraden får form igen. Vikl baconskiverne rundt om mørbraden, så den er helt dækket. Læg mørbraden i et ovnfast fad og steg den i ovnen i ca. 35-40 min., til den er gylden og gennemstegt.
- 5.Lad den hvile i 5-10 min., inden den skæres i skiver og serveres.