ANNONCE ANNONCE BAGVæRK Focaccia med nye kartofler Smukke brød til suppe eller til den lille lækkersult. Kartoflerne bliver bagt møre sammen med brødet, som fylder mere i maven end almindeligt brød. 8 Personer Ingredienser 2 dl lunkent vand 1 tsk. fint salt 1 pakke gær 1 spsk. olivenolie 350 g hvedemel stenkværnet 24 stk. små nye kartofler - flagesalt - olivenolie 1 stk. økologisk citron - Blandede urter ANNONCE Sådan gør du 1 Rør vand, salt, gær og olie sammen i en skål. 2 Rør mel i lidt efter lidt. Stop så snart, du har samlet dejen. 3 Ælt dejen igennem. Dæk dejskålen med film, og lad dejen hæve i 1 time. 4 Kom vand på hænderne, og del dejen i otte dele. 5 Form til boller, og sæt dem på bradepande med bagepapir. 6 Skrub kartoflerne rene. Pres hver dejbolle lidt flad, og sæt kartofler ned i dejen. 7 Pres kartoflerne godt ned. 8 Kom nu lidt olie på dine hænder, og stryg hænderne over kartoflerne. 9 Drys lidt salt henover. 10 Sæt ovnen på 200 grader. 11 Lad brødene hæve i 20 minutter. 12 Bag brødene i cirka 20 minutter, til de er godt gyldne. 13 Tag brødene ud, og lad dem køle helt af på bradepanden. 14 Dryp lidt olie hen over brødene. 15 Pynt med urter og lidt revet citronskal ved servering. PRINT ANNONCE
Børn Gider du have børn med i køkkenet? Mange børn vil gerne være med, når der skal hakkes og snittes til familiens aftensmad, men faktisk er et rekordlavt antal på kun 9 % af dem med i køkkenet på en typisk hverdagsaften. En travl hverdag, manglende forældrekompetencer og mere convenience-mad trækker børnene væk fra rivejern og røremaskine, men det går ud over deres madmod, køkkenkompetencer og i sidste ende deres livsduelighed, advarer eksperter
Børn i køkkenet Guide: Hvad kan mit barn i køkkenet? Madlavning i børnehøjde er vigtigt for børnenes madmod og deres fremtidige kompetencer i køkkenet. Fra børnene er helt små, kan de være med ved køkkenbordet. Sammen med kokkeskoleejer Karoline Trier har Samvirke lavet en guide til, hvad dit barn kan i køkkenet i forskellige aldre
Børn i køkkenet Madlavningen i børnehøjde: Sådan laver du mad med børn Madlavning med børn kan virke uoverskueligt, når aftensmaden skal presses ind mellem lektier, fritidsaktiviteter og godnatlæsning. Men de mindste i familien kan være god hjælp, og børnene tager vigtige kompetencer med fra køkkentjansen. Sammen med kokkeskoleejer Karoline Trier guider Samvirke dig til, hvordan du har børnene med i køkkenet
Børn i køkkenet Klumme: Børn skal blive bedre til at lave mad end deres forældre Alle er enige om, at det er vigtigt , at man selv kan lave mad. alligevel bruger vi mindre tid og involverer børnene mindre i køkkenet. Vi forældre må starte med os selv. Men nu giver Coop også kunder mulighed for at støtte madkundskab i skolerne.
Is Samvirkes Iskolde quiz Hvilke tre smage består regnbueisen af, og hvornår falder den internationale isdag? Svar på 10 søde, kølige og cremede spørgsmål, inden isen smelter