Kogebogsforfatter Søren Staun Petersen guider dig med kogebogen ’Overrask med Græskar – salte og søde opskrifter’ fra Muusmann Forlag til en række retter med græskar. Græskarret er oplagt at bruge både i det salte, men også det søde køkken. Du finder både opskrifter på hjemmelavede græskarfritter, en asiatisk græskarsuppe og en sød upside-down kage.
0 Personer
Det skal du bruge:
650 g
græskar (med skræl)
4 stk.
forårsløg
0.5 l
fløde
50 g
parmasan
lidt
frisk rosmarin
1 tsk.
revet muskatnød frisk
-
salt
-
peber
ANNONCE
Sådan gør du
1
Græskares vaskes grundigt og klargøres inden det, sammen med forårsløg, skæres i skiver. Parmasan og muskatnød rives fint og blades sammen med fløde, salt, peber og fint hakket rosmarin. Græskar og forårsløg lægges i et fad og flødes hældes over. Bages i ovn ved 200° i ca. 45 minutter.