Fetadip med peberfrugt og valnødder
En smørbar dip med en krydret smag af peberfrugt, ristede nødder og salt fetaost. Server den som dip til ristet brød, grønsagsstave eller grissini.

- 4 Personer
Ingredienser
2 spsk. | olivenolie |
1 stk. | rød peberfrugt, i tern |
1 stk. | løg, hakket |
1 fed | hvidløg, hakket |
50 g | valnød |
100 g | feta, gerne blød og cremet |
1 spsk. | hvidvinseddike eller saften af ½ citron |
1 tsk. | tørret chili |
- | evt. salt |
Sådan gør du
- 1.Kom alle ingredienserne i en blender eller minihakker og blend det til konsistensen er blød og ensartet.
- 2.Smag til med hvidvinseddike og evt. salt.
- 3.
Tip!
Brug mandler i stedet for valnødder – det giver en mildere smag. Dippen smager skønt som smørelse på sandwich og rugbrødsmadder.