Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-07/FDB-M%C3%B8bler---forskellige-stol.jpg.jpeg?itok=PDm__kuP)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Danmark-Dejligst.jpg.jpeg?itok=aWDFxZ73)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2017-05/maskulin_oel-is_med_karamelliserede_valnoedder_2.jpg.jpeg?itok=9OCTWKod)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Kronhjort_0.jpg.jpeg?itok=jJ_eY3CT)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/12/1280frisko.png.jpeg?itok=nhM6nUW_)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/en/engangsgrillen1280.png.jpeg?itok=SmECdd56)
2 spsk. | olivenolie |
1 stk. | rød peberfrugt, i tern |
1 stk. | løg, hakket |
1 fed | hvidløg, hakket |
50 g | valnød |
100 g | feta, gerne blød og cremet |
1 spsk. | hvidvinseddike eller saften af ½ citron |
1 tsk. | tørret chili |
- | evt. salt |
Brug mandler i stedet for valnødder – det giver en mildere smag. Dippen smager skønt som smørelse på sandwich og rugbrødsmadder.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10