Farsbrød med tortellinisalat

Farsbrød med ingefær og soja giver gammeldags forloren hare kamp til stregen. Smager også dejligt koldt dagen efter.
Farsbrød med tortellinisalat
  • 4 Personer

Ingredienser

500 g hakket oksekød 10%
1 stk. æg
1 dl. havregryn
2 stk løg
2 stk gulerødder
1 tsk. tørret ingefær
2 spsk. sojasauce
125 g bacon i skiver
2 stk pakker tortellini fyldt med tomat og ost eller spinat og ost
6 stk tomater
1 stk. courgette
1 spsk. olivenolie
1 tsk. citronsaft
- basilikum
- Lidt salt og peber

Sådan gør du

  1. 1.Sæt ovnen på 200 grader.
  2. 2.Kom æg og havregryn i en skål.
  3. 3.Riv løg og gulerod fint heri.
  4. 4.Rør blandingen med ingefær og sojasauce.
  5. 5.Rør til sidst kødet i, så farsen er fuldstændig sammenblandet.
  6. 6.Form farsen til et brød og læg det i en smurt ildfast form.
  7. 7.Læg skiver af bacon på og fold baconen ind under farsbrødet.
  8. 8.Sæt kødet i ovnen i 45 minutter.
  9. 9.Kog pastaen efter anvisning og afdryp.
  10. 10.Hak tomater og courgette og vend dem med olie og citron i en skål.
  11. 11.Vend pastaen i, og krydr med lidt salt og peber.
  12. 12.Server farsbrød i skiver med salaten og et drys basilikum.
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad