Farsbrød med tortellinisalat
Farsbrød med ingefær og soja giver gammeldags forloren hare kamp til stregen. Smager også dejligt koldt dagen efter.

- 4 Personer
Ingredienser
500 g | hakket oksekød 10% |
1 stk. | æg |
1 dl. | havregryn |
2 stk | løg |
2 stk | gulerødder |
1 tsk. | tørret ingefær |
2 spsk. | sojasauce |
125 g | bacon i skiver |
2 stk | pakker tortellini fyldt med tomat og ost eller spinat og ost |
6 stk | tomater |
1 stk. | courgette |
1 spsk. | olivenolie |
1 tsk. | citronsaft |
- | basilikum |
- | Lidt salt og peber |
Sådan gør du
- 1.Sæt ovnen på 200 grader.
- 2.Kom æg og havregryn i en skål.
- 3.Riv løg og gulerod fint heri.
- 4.Rør blandingen med ingefær og sojasauce.
- 5.Rør til sidst kødet i, så farsen er fuldstændig sammenblandet.
- 6.Form farsen til et brød og læg det i en smurt ildfast form.
- 7.Læg skiver af bacon på og fold baconen ind under farsbrødet.
- 8.Sæt kødet i ovnen i 45 minutter.
- 9.Kog pastaen efter anvisning og afdryp.
- 10.Hak tomater og courgette og vend dem med olie og citron i en skål.
- 11.Vend pastaen i, og krydr med lidt salt og peber.
- 12.Server farsbrød i skiver med salaten og et drys basilikum.
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad