Croque
- 4 Personer
Ingredienser
1 stk. | ciabattabrød eller flute |
3 spsk. | pesto |
1 dåse | kogte butter beans |
5 spsk. | cremefraiche 18% |
- | salt og peber |
175 g | kogte skinke i tynde skiver |
150 g | mild appenzeller eller anden mild ost i skiver |
Salat
4 håndfulde | spinatblade |
2 stk. | gulerødder |
1 håndfuld | spire |
4 spsk. | klippet purløg |
1 spsk. | olivenolie |
Sådan gør du
-
1Sæt ovnen på 225 grader.
-
2Skær brødet over på langs. Smør pesto herpå.
-
3Afdryp bønner, og mos dem med cremefraiche.
-
4Smag til med salt og peber.
-
5Fordel mosen på brødet. Læg skinke og til sidst ost herpå. Gratiner, indtil osten er smeltet og gylden. Kig efter 10 minutter.
-
6Fordel spinat, høvlede gulerødder, spirer og purløg på fire tallerkener.
-
7Dryp med olie, og server croque i stykker hertil.