Cremet pasta med krabbe
AFTENSMAD

Cremet pasta med krabbe

Pil krabbekød fra mindst to krabber og vend det i saucen lige før servering. I stedet for krabbe kan du også servere pastaen med stegte kammuslinger.
  • 4 Personer

Ingredienser

2 stk. taskekrabber
400 g pasta
1 stk. hvidløg
- olivenolie
1 tsk. chiliflage
1 dl. hvidvin
1 dl. vand
2 dl. piske-fløde
2 dl. frosne grønne ærter
- salt og peber

Sådan gør du

  1. 1
    Sæt pastavandet over.
  2. 2
    Hak hvidløg og svits let i olie. Kom chili herpå sammen med vin, vand og fløde.
  3. 3
    Lad blandingen simre svagt under låg i 6-7 minutter.
  4. 4
    Pil kødet fra krabben og vend det i saucen.
  5. 5
    Tag blandingen fra varmen og lad den stå.
  6. 6
    Kog pastaen efter anvisning på emballagen.
  7. 7
    Når der mangler et minut af kogetiden, kommer du ærter i pastagryden og koger dem med.
  8. 8
    Afdryp pasta og ærter og vend dem med flødesauce og krabbe
  9. 9
    Smag til med salt og peber og server.