Cremet pasta med krabbe

Pil krabbekød fra mindst to krabber og vend det i saucen lige før servering. I stedet for krabbe kan du også servere pastaen med stegte kammuslinger.
Cremet pasta med krabbe
  • 4 Personer

Ingredienser

2 stk taskekrabber
400 g pasta
1 stk. hvidløg
- olivenolie
1 tsk. chiliflage
1 dl. hvidvin
1 dl. vand
2 dl. piske-fløde
2 dl. frosne grønne ærter
- salt og peber

Sådan gør du

  1. 1.Sæt pastavandet over.
  2. 2.Hak hvidløg og svits let i olie. Kom chili herpå sammen med vin, vand og fløde.
  3. 3.Lad blandingen simre svagt under låg i 6-7 minutter.
  4. 4.Pil kødet fra krabben og vend det i saucen.
  5. 5.Tag blandingen fra varmen og lad den stå.
  6. 6.Kog pastaen efter anvisning på emballagen.
  7. 7.Når der mangler et minut af kogetiden, kommer du ærter i pastagryden og koger dem med.
  8. 8.Afdryp pasta og ærter og vend dem med flødesauce og krabbe
  9. 9.Smag til med salt og peber og server.
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad