Cremet pasta med krabbe
- 4 Personer
Ingredienser
2 stk. | taskekrabber |
400 g | pasta |
1 stk. | hvidløg |
- | olivenolie |
1 tsk. | chiliflage |
1 dl. | hvidvin |
1 dl. | vand |
2 dl. | piske-fløde |
2 dl. | frosne grønne ærter |
- | salt og peber |
Sådan gør du
-
1Sæt pastavandet over.
-
2Hak hvidløg og svits let i olie. Kom chili herpå sammen med vin, vand og fløde.
-
3Lad blandingen simre svagt under låg i 6-7 minutter.
-
4Pil kødet fra krabben og vend det i saucen.
-
5Tag blandingen fra varmen og lad den stå.
-
6Kog pastaen efter anvisning på emballagen.
-
7Når der mangler et minut af kogetiden, kommer du ærter i pastagryden og koger dem med.
-
8Afdryp pasta og ærter og vend dem med flødesauce og krabbe
-
9Smag til med salt og peber og server.