Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-07/FDB-M%C3%B8bler---forskellige-stol.jpg.jpeg?itok=PDm__kuP)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Danmark-Dejligst.jpg.jpeg?itok=aWDFxZ73)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2017-05/maskulin_oel-is_med_karamelliserede_valnoedder_2.jpg.jpeg?itok=9OCTWKod)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Kronhjort_0.jpg.jpeg?itok=jJ_eY3CT)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/12/1280frisko.png.jpeg?itok=nhM6nUW_)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/en/engangsgrillen1280.png.jpeg?itok=SmECdd56)
1 rulle | butterdej |
400 g | frosne ærter |
200 g | flødeost 200g blød gedeost kan også bruges |
1 stk. | citronskal Revet |
lidt | salt og lidt peber |
400 g | blandede tomater |
40 g | mandler, ristede |
lidt | urter |
Hvis du ikke ønsker en høj og luftig bagt butterdej, skal du blot prikke små lufthuller i dejen med en gaffel. Den flade bagte bund kan nu bruges og toppes med flødeskum og bær eller som her tomater.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10