ANNONCE ANNONCE HOVEDRET Butterdejsflan med ærtepuré og tomater 4 Personer Ingredienser 1 rulle butterdej 400 g frosne ærter 200 g flødeost eller blød gedeost 1 Citron (økologisk) Revet lidt salt lidt peber Topping 400 g blandede tomater 40 g mandler ristede lidt krydderurter fx basilikum og dild ANNONCE Sådan gør du 1 Tænd ovnen på 200 grader alm. ovn. 2 Rul butterdejen ud på det bagepapir, der følger med. Prik små huller i dejen med en gaffel, og sæt den i ovnen. 3 Bag bunden helt gylden. Kig til den efter 10 minutter. Lad den derefter køle helt af. 4 Optø ærterne, og kom dem i en blender sammen med flødeost og revet skal fra citronen. Blend blandingen cremet, og smag den til med salt og peber. 5 Fordel ærtepuréen over den sprøde butterdejsbund. 6 Skær tomaterne i skiver, og fordel dem over ærtepuréen. 7 Hak de ristede mandler, og drys dem over tomaterne sammen med krydderurterne. Server straks. PRINT Tip! ANNONCE ANNONCE
Børn Gider du have børn med i køkkenet? Mange børn vil gerne være med, når der skal hakkes og snittes til familiens aftensmad, men faktisk er et rekordlavt antal på kun 9 % af dem med i køkkenet på en typisk hverdagsaften. En travl hverdag, manglende forældrekompetencer og mere convenience-mad trækker børnene væk fra rivejern og røremaskine, men det går ud over deres madmod, køkkenkompetencer og i sidste ende deres livsduelighed, advarer eksperter
Børn i køkkenet Guide: Hvad kan mit barn i køkkenet? Madlavning i børnehøjde er vigtigt for børnenes madmod og deres fremtidige kompetencer i køkkenet. Fra børnene er helt små, kan de være med ved køkkenbordet. Sammen med kokkeskoleejer Karoline Trier har Samvirke lavet en guide til, hvad dit barn kan i køkkenet i forskellige aldre
Børn i køkkenet Madlavningen i børnehøjde: Sådan laver du mad med børn Madlavning med børn kan virke uoverskueligt, når aftensmaden skal presses ind mellem lektier, fritidsaktiviteter og godnatlæsning. Men de mindste i familien kan være god hjælp, og børnene tager vigtige kompetencer med fra køkkentjansen. Sammen med kokkeskoleejer Karoline Trier guider Samvirke dig til, hvordan du har børnene med i køkkenet
Børn i køkkenet Klumme: Børn skal blive bedre til at lave mad end deres forældre Alle er enige om, at det er vigtigt , at man selv kan lave mad. alligevel bruger vi mindre tid og involverer børnene mindre i køkkenet. Vi forældre må starte med os selv. Men nu giver Coop også kunder mulighed for at støtte madkundskab i skolerne.
Is Samvirkes Iskolde quiz: Svar på 10 søde, kølige og cremede spørgsmål, inden isen smelter, og vind gavekort til Paradis Hvilke tre smage består regnbueisen af, og hvornår falder den internationale isdag? Scoop de rigtige svar og deltag i lodtræningen om et gavekort på 1000 kroner til Paradis. Vi trækker en vinder d. 31. juli 2025