Bruschetta med hyben
AFTENSMAD

Bruschetta med hyben

Klassisk italiensk bruschetta med et hybentwist. Perfekt som snack eller som tilbehør til frokost- og aftenretter.
  • 2 Personer
  • 10 Minutes

Ingredienser

100 g tomater svarer til 2 mellemstore
100 g hyben udkernede
6 skiver flute
1 fed hvidløg
- olivenolie
- salt
- frisk basilikumblade

Sådan gør du

  1. 1
    Skær tomater og hyben i mindre stykker og bland dem sammen i en skål. Varm brødskiverne i ovnen, indtil de er sprøde.
  2. 2
    Skær et fed hvidløg midt over og gnid det hen over overfladen på brødskiverne.
  3. 3
    Fordel hyben-tomat blandingen på skiverne og stil dem på et fad eller en tallerken. Stænk hver skive brød med tynde stråler af olivenolie, strø med lidt salt og top med 2-3 friske basilikumblade pr. skive.