Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-07/FDB-M%C3%B8bler---forskellige-stol.jpg.jpeg?itok=PDm__kuP)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Danmark-Dejligst.jpg.jpeg?itok=aWDFxZ73)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2017-05/maskulin_oel-is_med_karamelliserede_valnoedder_2.jpg.jpeg?itok=9OCTWKod)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Kronhjort_0.jpg.jpeg?itok=jJ_eY3CT)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/12/1280frisko.png.jpeg?itok=nhM6nUW_)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/en/engangsgrillen1280.png.jpeg?itok=SmECdd56)
50 g | blue cheese, f.eks. Danablu eller Gorgonzola |
lidt | fløde |
1 bakke | blå druer |
lidt | olivenolie |
225 g | lys sirup |
225 g | brun farin |
250 g | smør |
1 tsk. | stødt kardemomme |
1 tsk. | stødt nelliker |
1 tsk. | stødt kanel |
1 tsk. | stødt allehånde |
1 tsk. | stødt ingefær |
1 tsk. | natron |
1.5 tsk. | potaske |
500 g | hvedemel |
0.25 dl. | citronsaft |
0.25 dl. | appelsinsaft |
0.5 stk. | citronskal (fintrevet) |
0.5 stk. | appelsinskal (finrevet) |
1 dl. | Mandler (smuttede) |
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10