Brøndkarsesalat med banan og hasselnød
- 2 Personer
Ingredienser
1 stk. | banan fra Fairtrade |
4 stk. | tørrede abrikoser |
50 g | hasselnødder |
75 g | brøndkarse |
1 spsk. | æblecidereddike |
1 spsk. | tahini |
2 tsk. | rissirup |
3 spsk. | olivenolie |
2 cm | friskrevet ingefær |
2 tsk. | gærflager |
Sådan gør du
-
1Skræl og skær bananen og skær abrikoserne i stykker.
-
2Rist hasselnødderne på en tør pande.
-
3Det er bedst at plukke brøndkarsebladene friske fra stilkene og vaske dem under rindende vand.
-
4Bland æblecidereddike, tahini, rissirup, olivenolie og revet ingefær til en dressing.
-
5Bland alt sammen, så du får en frisk salat – drys evt. med ernæringsgær (gærflager).