ANNONCE ANNONCE SNACKS OG TILBEHøR Brøndkarsesalat med banan og hasselnød Kig efter Fairtrade-mærket, når du køber bananer. Her bliver bananerne brugt i en frisk salat med brøndkarse 2 Personer Ingredienser 1 stk. banan fra Fairtrade 4 stk. tørrede abrikoser 50 g hasselnødder 75 g brøndkarse 1 spsk. æblecidereddike 1 spsk. Tahin 2 tsk. rissirup 3 spsk. olivenolie 2 cm friskrevet ingefær 2 tsk. gærflager ANNONCE Sådan gør du 1 Skræl og skær bananen og skær abrikoserne i stykker. 2 Rist hasselnødderne på en tør pande. 3 Det er bedst at plukke brøndkarsebladene friske fra stilkene og vaske dem under rindende vand. 4 Bland æblecidereddike, tahini, rissirup, olivenolie og revet ingefær til en dressing. 5 Bland alt sammen, så du får en frisk salat – drys evt. med ernæringsgær (gærflager). PRINT ANNONCE
Børn Gider du have børn med i køkkenet? Mange børn vil gerne være med, når der skal hakkes og snittes til familiens aftensmad, men faktisk er et rekordlavt antal på kun 9 % af dem med i køkkenet på en typisk hverdagsaften. En travl hverdag, manglende forældrekompetencer og mere convenience-mad trækker børnene væk fra rivejern og røremaskine, men det går ud over deres madmod, køkkenkompetencer og i sidste ende deres livsduelighed, advarer eksperter
Børn i køkkenet Guide: Hvad kan mit barn i køkkenet? Madlavning i børnehøjde er vigtigt for børnenes madmod og deres fremtidige kompetencer i køkkenet. Fra børnene er helt små, kan de være med ved køkkenbordet. Sammen med kokkeskoleejer Karoline Trier har Samvirke lavet en guide til, hvad dit barn kan i køkkenet i forskellige aldre
Børn i køkkenet Madlavningen i børnehøjde: Sådan laver du mad med børn Madlavning med børn kan virke uoverskueligt, når aftensmaden skal presses ind mellem lektier, fritidsaktiviteter og godnatlæsning. Men de mindste i familien kan være god hjælp, og børnene tager vigtige kompetencer med fra køkkentjansen. Sammen med kokkeskoleejer Karoline Trier guider Samvirke dig til, hvordan du har børnene med i køkkenet
Børn i køkkenet Klumme: Børn skal blive bedre til at lave mad end deres forældre Alle er enige om, at det er vigtigt , at man selv kan lave mad. alligevel bruger vi mindre tid og involverer børnene mindre i køkkenet. Vi forældre må starte med os selv. Men nu giver Coop også kunder mulighed for at støtte madkundskab i skolerne.
Annoncørbetalt indhold Quiz: Vind nordlysrejse for 2 personer til Grønland - værdi cirka 24.500 kroner Kender du dalene, nordlyset eller de grønlandske steder på listen over UNESCO's verdensarv? Gæt med i quizzen, hvor du kan vinde en rejse med Air Greenland til Grønland. Du skal se nordlys og gletsjere. Rejsen har en værdi af cirka 24.500 kroner