Brøndkarsesalat med banan og hasselnød
SNACKS OG TILBEHøR

Brøndkarsesalat med banan og hasselnød

Kig efter Fairtrade-mærket, når du køber bananer. Her bliver bananerne brugt i en frisk salat med brøndkarse
  • 2 Personer

Ingredienser

1 stk. banan fra Fairtrade
4 stk. tørrede abrikoser
50 g hasselnødder
75 g brøndkarse
1 spsk. æblecidereddike
1 spsk. tahini
2 tsk. rissirup
3 spsk. olivenolie
2 cm friskrevet ingefær
2 tsk. gærflager

Sådan gør du

  1. 1
    Skræl og skær bananen og skær abrikoserne i stykker.
  2. 2
    Rist hasselnødderne på en tør pande.
  3. 3
    Det er bedst at plukke brøndkarsebladene friske fra stilkene og vaske dem under rindende vand.
  4. 4
    Bland æblecidereddike, tahini, rissirup, olivenolie og revet ingefær til en dressing.
  5. 5
    Bland alt sammen, så du får en frisk salat – drys evt. med ernæringsgær (gærflager).