ANNONCE ANNONCE SNACKS OG TILBEHøR Brøndkarsesalat med banan og hasselnød Kig efter Fairtrade-mærket, når du køber bananer. Her bliver bananerne brugt i en frisk salat med brøndkarse 2 Personer Ingredienser 1 stk. banan fra Fairtrade 4 stk. tørrede abrikoser 50 g hasselnødder 75 g brøndkarse 1 spsk. æblecidereddike 1 spsk. Tahin 2 tsk. rissirup 3 spsk. olivenolie 2 cm friskrevet ingefær 2 tsk. gærflager ANNONCE Sådan gør du 1 Skræl og skær bananen og skær abrikoserne i stykker. 2 Rist hasselnødderne på en tør pande. 3 Det er bedst at plukke brøndkarsebladene friske fra stilkene og vaske dem under rindende vand. 4 Bland æblecidereddike, tahini, rissirup, olivenolie og revet ingefær til en dressing. 5 Bland alt sammen, så du får en frisk salat – drys evt. med ernæringsgær (gærflager). PRINT ANNONCE
Børn Gider du have børn med i køkkenet? Mange børn vil gerne være med, når der skal hakkes og snittes til familiens aftensmad, men faktisk er et rekordlavt antal på kun 9 % af dem med i køkkenet på en typisk hverdagsaften. En travl hverdag, manglende forældrekompetencer og mere convenience-mad trækker børnene væk fra rivejern og røremaskine, men det går ud over deres madmod, køkkenkompetencer og i sidste ende deres livsduelighed, advarer eksperter
Børn i køkkenet Guide: Hvad kan mit barn i køkkenet? Madlavning i børnehøjde er vigtigt for børnenes madmod og deres fremtidige kompetencer i køkkenet. Fra børnene er helt små, kan de være med ved køkkenbordet. Sammen med kokkeskoleejer Karoline Trier har Samvirke lavet en guide til, hvad dit barn kan i køkkenet i forskellige aldre
Børn i køkkenet Det rene barnemad: Sådan laver du mad med børn Madlavning i børnehøjde kan virke uoverskueligt, når aftensmaden skal presses ind mellem lektier, fritidsaktiviteter og godnatlæsning. Men de mindste i familien kan være god hjælp, og børnene tager vigtige kompetencer med fra køkkentjansen. Sammen med kokkeskoleejer Karoline Trier guider Samvirke dig til, hvordan du har børnene med i køkkenet
Børn i køkkenet Klumme: Børn skal blive bedre til at lave mad end deres forældre Alle er enige om, at det er vigtigt , at man selv kan lave mad. alligevel bruger vi mindre tid og involverer børnene mindre i køkkenet. Vi forældre må starte med os selv. Men nu giver Coop også kunder mulighed for at støtte madkundskab i skolerne.
Is Samvirkes Iskolde quiz: Svar på 10 søde, kølige og cremede spørgsmål, inden isen smelter, og vind gavekort til Paradis Hvilke tre smage består regnbueisen af, og hvornår falder den internationale isdag? Scoop de rigtige svar og deltag i lodtræningen om et gavekort på 1000 kroner til Paradis. Vi trækker en vinder d. 31. juli 2025