Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-07/FDB-M%C3%B8bler---forskellige-stol.jpg.jpeg?itok=PDm__kuP)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Danmark-Dejligst.jpg.jpeg?itok=aWDFxZ73)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2017-05/maskulin_oel-is_med_karamelliserede_valnoedder_2.jpg.jpeg?itok=9OCTWKod)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Kronhjort_0.jpg.jpeg?itok=jJ_eY3CT)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/12/1280frisko.png.jpeg?itok=nhM6nUW_)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/en/engangsgrillen1280.png.jpeg?itok=SmECdd56)
3 dl. | perle rug 3 dl. er ca. 225g |
1 | æble |
1 | rødløg. |
4 | ferske laksebøffer |
1 | lime |
2 tsk. | olie |
- | Lidt salt og peber |
200 g | palmekål |
- | olivenolie |
50 g | mandler |
- | persille Doser efter eget behov |
1 dl. | olivenolie |
30 g | parmesanost |
1 spsk. | ingefær, finthakket |
Hvis du har en rest laks og pesto: Del laksen i små stykker. Vend med pesto og mayonnaise og server på ristet rugbrød.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10