Bagt blomkål med gourmetmajs & pak choi
- 4 Personer
- 30 Minutes
Blomkål, majs og pak choi
1 stk. | blomkålshoved i små buketter |
1 stk. | pak choi |
2 stk | majs brug to kolber gourmetmajs |
2 spsk. | olivenolie |
1 tsk. | spidskommen |
1 tsk. | paprika |
0.5 tsk. | kanel |
1 knsp. | chilipulver |
- | salt |
- | friskkværnet peber |
1 bundt | koriander eller persille, hakket groft |
Vinaigrette
2 spsk. | olivenolie |
2 spsk. | æblecidereddike |
0.5 tsk. | honning |
0.5 tsk. | sennep |
- | salt |
Sådan gør du
-
1Fordel blomkålen på en beklædt bageplade og vend det i olie og krydderier.
-
2Bag blomkålen i ca. 20 min ved 200 C varmluft.
-
3Skær kornene fra majskolben ved at holde den lodret, og herefter føre en kniv ned langs alle siderne.
-
4Snit pak choi i strimler.
-
5Rør vinaigretten sammen.
-
6Kom alle de grønne komponenter op i en skål og vend til sidst vinaigretten i.