Bagt blomkål med gourmetmajs & pak choi
PASSER TIL SæSONEN

Bagt blomkål med gourmetmajs & pak choi

Skøn sommersalat med det bedste fra de danske marker. Opskriften er fra Vores Jord – Din køkkenhave
  • 4 Personer
  • 30 Minutes

Blomkål, majs og pak choi

1 stk. blomkålshoved i små buketter
1 stk. pak choi
2 stk majs brug to kolber gourmetmajs
2 spsk. olivenolie
1 tsk. spidskommen
1 tsk. paprika
0.5 tsk. kanel
1 knsp. chilipulver
- salt
- friskkværnet peber
1 bundt koriander eller persille, hakket groft

Vinaigrette

2 spsk. olivenolie
2 spsk. æblecidereddike
0.5 tsk. honning
0.5 tsk. sennep
- salt

Sådan gør du

  1. 1
    Fordel blomkålen på en beklædt bageplade og vend det i olie og krydderier.
  2. 2
    Bag blomkålen i ca. 20 min ved 200 C varmluft.
  3. 3
    Skær kornene fra majskolben ved at holde den lodret, og herefter føre en kniv ned langs alle siderne.
  4. 4
    Snit pak choi i strimler.
  5. 5
    Rør vinaigretten sammen.
  6. 6
    Kom alle de grønne komponenter op i en skål og vend til sidst vinaigretten i.