Arme riddere med laks og lynsyltet fennikel

Herlig morgenmad, som nydes bedst i sengen på en søndag. Arme riddere kan spises med diverse tilbehør, her med en skive laks og fennikel.  
Arme riddere med laks og lynsyltet fennikel
  • 4 Personer

Ingredienser

1 stk. fennikel
3 dl. kogende vand
1 dl. æbleeddike
- salt
2 stk økologiske æg
2 dl. mælk
dl. hakket, frisk dild
4 skiver groft hvedebrød
- smør til stegning
4 skiver laks
- Skyr til servering

Sådan gør du

  1. 1.Skær fennikel i tynde skiver. Brug eventuelt et mandolinjern.
  2. 2.Overhæld fennikelskiverne med kogende vand, eddike og lidt salt. Sæt til side indtil servering.
  3. 3.Rør æg, mælk, hakket dild og salt sammen i en skål.
  4. 4.Vend brødet heri og lad det suge æggemassen.
  5. 5.Smelt smørret på en pande og sprødsteg brødet herpå.
  6. 6.Hæld lagen fra fenniklen.
  7. 7.Lad brødet afkøle og anret med laks, fennikel, skyr og dild.
Se, hvad vi ellers skriver om: #forret