Arme riddere med laks og lynsyltet fennikel
- 4 Personer
Ingredienser
1 stk. | fennikel |
3 dl. | kogende vand |
1 dl. | æbleeddike |
- | salt |
2 stk. | økologiske æg |
2 dl. | mælk |
dl. | hakket, frisk dild |
4 skiver | groft hvedebrød |
- | smør til stegning |
4 skiver | laks |
- | Skyr til servering |
Sådan gør du
-
1Skær fennikel i tynde skiver. Brug eventuelt et mandolinjern.
-
2Overhæld fennikelskiverne med kogende vand, eddike og lidt salt. Sæt til side indtil servering.
-
3Rør æg, mælk, hakket dild og salt sammen i en skål.
-
4Vend brødet heri og lad det suge æggemassen.
-
5Smelt smørret på en pande og sprødsteg brødet herpå.
-
6Hæld lagen fra fenniklen.
-
7Lad brødet afkøle og anret med laks, fennikel, skyr og dild.