Andebryst med dadel og tomatpistou
- 4 Personer
Ingredienser
2 stk | andebryster |
lidt | salt og lidt peber |
lidt | olivenolie |
Pistou
100 g | semidried tomat Dem i olie |
2 stk | dadler |
2 spsk. | tomatkoncentrat |
2 spsk. | appelsinsaft |
1 tsk. | ingefær Friskrevet |
1 knsp. | tørret chili |
Sådan gør du
-
1Læg andebrysterne på en kold pande med olivenolie, skindsiden nedad. Krydr med salt og peber.
-
2Steg nu cirka 12 minutter på skind-siden. Vend og gennemsteg.
-
3Kom afdryppede tomater i en blender sammen med dadler uden sten, tomat og appelsinsaft. Blend sammen til en tyk dip. Tilføj eventuelt lidt mere appelsinsaft. Krydr med ingefær og chili.
-
4Skær andebrysterne i skiver og top med pistou.