På udkig efter små godbidder, der kan udgøre en skøn forret eller tilbehør til buffeten? Prøv and med en lækker spicy tomatpistou. Det smager så englene synger.
4 Personer
Ingredienser
2 stk.
andebryster
lidt
salt og lidt peber
lidt
olivenolie
Pistou
100 g
semidried tomat Dem i olie
2 stk.
dadler
2 spsk.
tomatkoncentrat
2 spsk.
appelsinsaft
1 tsk.
ingefær Friskrevet
1 knsp.
tørret chili
ANNONCE
Sådan gør du
1
Læg andebrysterne på en kold pande med olivenolie, skindsiden nedad.
Krydr med salt og peber.
2
Steg nu cirka 12 minutter på skind-siden. Vend og gennemsteg.
3
Kom afdryppede tomater i en blender sammen med dadler uden sten, tomat og appelsinsaft. Blend sammen til
en tyk dip. Tilføj eventuelt lidt mere appelsinsaft. Krydr med ingefær og chili.