Æg og rejesalat i urtecreme – på rugbrød
FROKOST

Æg og rejesalat i urtecreme – på rugbrød

Æg og rejer er en klassiker, som de fleste kender og elsker. Pift makkerparret op med en urtecreme og kom salaten i en grov rugbrødssandwich. Ideel til frokost på farten. 
  • 4 Personer

ingredienser

1.5 dl. creme fraiche
2 spsk. mayonnaise
2 spsk. finthakket frisk oregano
1 spsk. friskhakket basilikum
- salt og peber
300 g pillede rejer
3 stk. hårdkogte æg
8 stk. skiver rugbrød
1 stk. bakke rucolasalat

Sådan gør du

  1. 1
    Rør creme fraiche, mayonnaise og krydderurter sammen i en skål.
  2. 2
    Vend rejerne i. Skær æggene i mindre stykker, og vend i.
  3. 3
    Smag til med salt og peber.
  4. 4
    Anret rugbrødsskiver med salat og rucolasalat som sandwich i lag.
  5. 5
    Gode at spise med det samme eller tage med på picnic.