Æg og rejesalat i urtecreme – på rugbrød
Æg og rejer er en klassiker, som de fleste kender og elsker. Pift makkerparret op med en urtecreme og kom salaten i en grov rugbrødssandwich. Ideel til frokost på farten.

- 4 Personer
ingredienser
1.5 dl. | creme fraiche |
2 spsk. | mayonnaise |
2 spsk. | finthakket frisk oregano |
1 spsk. | friskhakket basilikum |
- | salt og peber |
300 g | pillede rejer |
3 stk | hårdkogte æg |
8 stk | skiver rugbrød |
1 stk. | bakke rucolasalat |
Sådan gør du
- 1.Rør creme fraiche, mayonnaise og krydderurter sammen i en skål.
- 2.Vend rejerne i. Skær æggene i mindre stykker, og vend i.
- 3.Smag til med salt og peber.
- 4.Anret rugbrødsskiver med salat og rucolasalat som sandwich i lag.
- 5.Gode at spise med det samme eller tage med på picnic.