Kaffe kan krydre maden
Du kan selvfølgelig brygge kaffe til dine kaffebønner.
Du kan også krydre med knuste kaffebønner som peber, hælde en sjat kaffe i den kage eller is, eller nyde din kaffe med et skvæt whiskey eller Bailey Samvirke.dk har spurgt læserne, hvordan de bruger kaffen til at give maden noget ekstra.
Her er listen:
- Kaffe i kødretter. Tilsæt kaffen sammen med vin og fløde
- Knuste kaffebønner i yoghurt-dressing
- Kaffe med bailey
- Irsk kaffe med whiskey og flødeskum
- kaffe med kardemomme eller vanilje
- Revet appelsinskal i kaffen, inden du brygger den
Kaffe smager især godt sammen med:
- Chokolade og chokoladekage
- Flødeskumskage
- Karamelis med saltet smør og pandekager
- Bedstemorvafler
- Kanelsnegle
- Kiks
- Bastognekager, der dyppes i kaffen
- Franskbrød med ost