Croque
FROKOST

Croque

En variation af Croque Monsieur med bønnemos. Vi serverer den med salat.
  • 4 Personer

Ingredienser

1 stk. ciabattabrød eller flute
3 spsk. pesto
1 dåse kogte butter beans
5 spsk. cremefraiche 18%
- salt og peber
175 g kogte skinke i tynde skiver
150 g mild appenzeller eller anden mild ost i skiver

Salat

4 håndfulde spinatblade
2 stk. gulerødder
1 håndfuld spire
4 spsk. klippet purløg
1 spsk. olivenolie

Sådan gør du

  1. 1
    Sæt ovnen på 225 grader.
  2. 2
    Skær brødet over på langs. Smør pesto herpå.
  3. 3
    Afdryp bønner, og mos dem med cremefraiche.
  4. 4
    Smag til med salt og peber.
  5. 5
    Fordel mosen på brødet. Læg skinke og til sidst ost herpå. Gratiner, indtil osten er smeltet og gylden. Kig efter 10 minutter.
  6. 6
    Fordel spinat, høvlede gulerødder, spirer og purløg på fire tallerkener.
  7. 7
    Dryp med olie, og server croque i stykker hertil.