Redaktionen anbefaler
  
  
  
  
  
  
          | 1 kg | lammebove | 
| 1 dl | Jomfruolivenolie + lidt til stegning | 
| 1 stk. | porre | 
| 2 stk. | løg | 
| 4 fed | hvidløg | 
| 1 stk. | økologisk citron | 
| 1 dl | hønsebouillon | 
| 2 stk. | laurbærblade | 
| 2 stilke | rosmarin | 
| 2 stilke | timian | 
| 2 spsk. | Maizena | 
| 1 dl | vand | 
| 1 stk. | salt og friskkværnet peber | 
| 1 stk. | Lemon Habanero eller 1 tsk. chilipulver | 
| 1 fed | hvidløg | 
| 4 dl | græsk yoghurt | 
| 1 spsk. | tørret oregano | 
| 1 stk. | salt og friskkværnet peber | 
| 1 stk. | Frisk chili efter eget valg | 
| 1 stk. | rødløg | 
| 2 dl | vand | 
| 1 tsk. | spidskommen | 
| 1 tsk. | stødt kanel | 
| 200 g | couscous | 
| 20 stk. | Blade frisk mynte | 
| 1 stk. | Saft af en citron |