ANNONCE ANNONCE AFTENSMAD Ølsurkål Surkål med øl smager godt til sprængt flæsk. Husk at give kålen rigeligt tid i køleskabet, før du serverer den. 10 Personer Ingredienser 1 stk. hvidkålshoved ca. 2 kg 4 dl eddike 500 g sukker 4 dl mørkt lagerøl 75 g smør 75 g tørret tranebær - salt ANNONCE Sådan gør du 1 Fjern hvidkålshovedets yderste blade, skær hovedet i kvarte og fjern stokken. 2 Skær hvidkålen i meget tynde skiver og kom den i rigeligt kogende letsaltet vand. 3 Hæld vandet fra efter nogle minutters kogning. 4 Kog øl, vand, eddike, sukker, salt, peber, laurbærblad og kommen op i ca. 3 min. og lad det køle godt af. 5 Læg hvidkålen i lagen og dæk det med et stykke bagepapir og en tallerken, så al kålen er dækket af lage. 6 Stil det i køleskabet i to døgn før, det skal bruges. 7 Kog det sprængte flæsk, til dette er mørt. PRINT ANNONCE Populære opskrifter aftensmad Ekstra grøn pasta a la alfredo Pastaretten her er inspireret af den cremede Alfredo. Naturligvis her i en supernem og slet ikke original version, der er klar på 15 minutter. Opskriften er fra Louisa Lorangs kogebog 'Alt i en'. Bogen er til dig, der elsker hjemmelavet mad, men ikke er stor fan af opvask aftensmad Bolopizza med urteolie, creme fraiche og pecorino Hvis man nogensinde skulle åbne et pizzaria, skulle den her med på menukortet! Bolognesen kan sagtens være en rest fra i går. Opskriften stammer fra bogen "Perfekt Pizza" af Jon Daniel Edlund aftensmad Kylling a la grækenland Nyd den nemme ret med blødt fladbrød. Og kan du ikke få bryst med skind, kan du sagtens bruge bryst uden! Opskriften er fra Louisa Lorangs kogebog 'Alt i en'. Bogen er til dig, der elsker hjemmelavet mad, men ikke er stor fan af opvask aftensmad Pasta arrabiata En klassisk italiensk pastaret med få, men gode ingredienser. Vælg derfor gode råvarer, så du får den bedste smag frem. Opskriften er udviklet af Fuldkornspartnerskabet. aftensmad Bagt laks med nudler og sojadressing Denne ret er supernem og færdig på ingen tid. Husk, at nudler er forskellige, så tjek undervejs, om der mangler væde. Opskriften er fra Louisa Lorangs kogebog 'Alt i en'. Bogen er til dig, der elsker hjemmelavet mad, men ikke er stor fan af opvask aftensmad Broccoli au gratin i airfryer Smeltet, sprød ost og skønne, smagfulde broccoli er den perfekte blanding, når du skal have lune grøntsager til maden. Broccoli au gratin kan nemt laves i en airfryer
Tilsætningsstoffer Derfor kan ultraforarbejdede fødevarer være et problem De ultraforarbejdede fødevarer har vundet stort indpas i vores kost de seneste år. Men mange af de ultraforarbejdede produkter mangler næring, og det stigende forbrug kædes sammen med øget risiko for flere forskellige sygdomme. Her får du den korte forklaring på, hvorfor ultraforarbejdet mad kan være et problem
Supermarkeder Sådan undgår du ultraforarbejdede fødevarer i indkøbskurven "Spis hel mad, ikke ultraforarbejdet, og ikke for ofte." Sådan lyder ernæringseksperten Marit Kolbys simple råd, som dog langtfra er simpelt at følge. Her bliver du klædt på, så du nemmere kan spotte ultraforarbejdede fødevarer, næste gang du handler
Tilsætningsstoffer 5 typer af fødevarer du ikke vidste er ultraforarbejdede Det er ikke kun slik, sodavand og fastfood, der er ultraforarbejdet. Mange andre typer af fødevarer, som normalt anses for at være sunde, indgår under betegnelsen ultraforarbejdede fødevarer. Se 5 af dem her
Tilsætningsstoffer Supernørdequiz: Har du styr på E-numrene? EU’s liste over tilsætningsstoffer, der må bruges i maden, skal gøre det nemmere for os forbrugere at finde rundt i de forskellige stoffer, der bliver tilsat vores fødevarer. Men har du styr på hvad numrene E 330, 951 og 250 dækker over?
Forår Den lille, kloge fastelavnsquiz - vind fastelavnstønde med pynt Boller op, boller ned... Har du helt styr på traditioner, rasleri og fastelavnsboller? Svar på de 6 spørgsmål i quizzen og vær med i lodtrækningen om en fastelavnstønde med pynt. Fastelavnstønden koster 299 kroner KONKURRENCE
Indkøb Tilbud eller taget ved næsen: Husker du kiloprisen på toiletpapir eller prisen for et ark bagepapir?