ANNONCE ANNONCE AFTENSMAD Grillstegt laks med rosenkål og hvidkålssalat Den sursøde asiatiskinspireret kålsalat smager fantastisk med grillet laks. Prøv bare selv. 4 Personer Ingredienser 4 stk. laksefileter - salt og peber 3 dl brune ris 200 g rosenkål 400 g hvidkål 1 spsk. olie 1 spsk. hvidvinseddike - En knivspids sukker - En håndfuld bredbladet persille - Nogle citronbåde ANNONCE Sådan gør du 1 Sæt risen over efter anvisning på emballagen. 2 Snit rosenkålen i tynde skiver og hvidkålen i tynde strimler. 3 Vend kålen med olie, eddike, lidt sukker og salt. Vend til sidst persille i. 4 Drys laksen med salt og peber og grill den i ca. 10 minutter. 5 Server laksen med ris og salat, og dryp evt. lidt citron over fisken. PRINT ANNONCE
Emballage Nyt forsøg på Bornholm skal mindske emballage og affald Emballage er vigtigt for en vares sikkerhed, kvalitet og holdbarhed, men emballagen fylder unødig meget i supermarkedet og er designet til kun at blive brugt én gang. Så hvordan bliver fremtidens emballage mindre og lettere at genbruge? Det skal bl.a. et nyt løsmarked i Kvickly Rønne være med til at finde svar på
Emballage Kan man vende alufolie eller stanniol forkert? Den blanke og den matte side på alufolie har forskellige egenskaber, når du laver mad, og derfor står der ofte i opskrifter og tilberedningsvejledninger, at du skal vende en bestemt side opad i ovnen. Forskellen er dog lille, fastslår eksperter.
Emballage Den rigtige plastik holder frugt og grønt frisk Forkert emballage kan begrænse fødevarernes holdbarhed. Merete Edelenbos har i mere end 25 år forsket i, hvordan man opbevarer eksempelvis kartofler, gulerødder og jordbær optimalt
Bær Må bærrene koges i egen emballage? Det anbefales at koge frosne bær, før de bruges, da der kan sidde bakterier på bærrene. Det frarådes til gengæld at koge dem i den pose, de er købt i
Annoncørbetalt indhold Quiz: Hvor godt kender du Guldæsken og chokoladen? Kan din chokoladeviden knække alle spørgsmålene? Vær med i chokoladequizzen og deltag i lodtrækningen om en af de populære Guldæsker fra Anton Berg. Konkurrencen slutter 30.11.