Redaktionen anbefaler
| 500 g | kyllingebryst eller filet |
| 2 spsk. | smør |
| 1 stk. | hakket løg |
| 2 fed | finthakket hvidløg |
| 1 stk. | mulato chill |
| 2 stk. | chipotle chili |
| 1 l | hønsefond (evt. bouillon) |
| 2 stk. | flåede tomater |
| 2 stk. | flåede grønne peberfrugter |
| - | Lidt peber og salt |
| 2 dl | udblødte sorte bønner |
| 1 spsk. | olie |
| 1 stk. | hakket løg |
| 1 fed | finthakket hvidløg |
| stk. | frisk chili |
| 2 stk. | avocadoer |
| - | saft fra 1 lime (måske lidt mindre, massen skal ikke være flydende) |
| 1 spsk. | olivenolie |
| 1 stk. | hakket flået tomat |